JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Probihorse med Sune

by Li Trassel
78 views

Jag kommer ihåg när Sune kom till gården där han bodde innan och då han var hingst. Väldigt hårfager och stolt! Att rida, träna och tävla honom var som en dröm. Han var en av mina favorithästar men efter att jag bestämt mig för att jobba hos en som ägarna inte gillade försvann jag ifrån gården. Efter en tids frånvaro fick jag ett infall att åka och hälsa på. Tur för hästarnas del och där var endel pågående med länsstyrelsen, polisen och distrikstveterinären. Jag hjälpte till med min kunskap och erfarenhet för att förvissa mig att hästarna fick ett bra nytt hem. Sune fick komma hem till mig sommaren 2018.

Det första jag gjorde vid hemkomst var att bada honom samt schamponera honom med PROB schampo. Samt ringde hovslagare (verka hovarna) och Rätt Bett (kolla tänderna). Sedan gick vi ut och promenerade och han fick äta gräs. Samt han stod på box ett tag så hans mage hann vänja sig. Han fick Betfiber Mash (Granngården), Safe & Sound (D&H) och Vital (Probihorse). Den blandningen för honom var kanon och vi fick många härliga stunder tillsammans!

Tiden gick och jag har bilder på hur han såg ut innan jag hämtade honom och hur han såg ut några månader senare. Före = 28 maj och Efter idag = 27 augusti. Helt otroligt vad kärlek och kunskap kan leda till.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00