JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

KRAFFT

by Li Trassel
22 views

Deras vitaminer och mineraler är de jag under alla år har använt. Jag har testat andra men tycker att de inte ger lika god sammansättning som de som KRAFFT har. I början använde jag deras flytande B-vitamin men tycker att de är för sött för mina hästar. Så när deras pellets version kom ut handlade jag direkt den stora 10kg hinken.

Under pälssättning/fällning får hästarna i deras kraftfoder 1dl om dagen deras B-vitamin pellets under en månads tid och vid behov. Hjälper till väldigt bra och hästarna blir piggare! Islandshästen har ju rätt tjocka samt långhåriga vinterpälsar.

Annat som KRAFFT har i sitt sortiment som jag använder mig utav är deras mineralfoder i granulatform om jag inte köper en mineralbalja från Granngården. Men det är bara till sommarbetet då de inte får något kraftfoder. Då fyller jag på en krubba som sitter på väggen i lösdriften.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00