JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Skyddsombudsnytt

by Li Trassel
61 views

Jag är en driftig och kreativ person som älskar att visa det jag kan även om det inte alltid blir som jag tänkt. Jag blev vald till skyddsombud på mitt jobb och fick lära mig mycket nyttigt på mina kurser med kommunal. Eftersom jag trivs bäst bakom det skrivna ordet och är inte ännu så bekväm att stå framför mina kollegor så kom jag på den käcka idén att skriva ett Skyddsombudnytt. Där de som är medlemmar på jobbet fick reda på vad jag gjorde för de. Så det inte bara tror att jag sitter på rumpan och dricker tea och äter kakor…

Jag använde mig utav ett program som heter Pages och finns till mac där man kan skapa olika grafiska tidningar, reklam, flyers, böcker osv. Ett väldigt bra program om man inte har råd att köpa adobes produkter där det dessutom krävs att du kan mera. Länk >>> Jag exporterade alltid mina blad till .pdf filer så jag kunde lägga ut de på vårt Teams på jobb samt att jag skrev ut och la på borden i våra rapportrum.

Jag tog upp det med min chef som i sin tur tog upp det med sin chef dock ville vår omsorgschef krångla till det genom att tro att det behövdes mer folk åt detta projekt än vad som fanns. Han ville att det skulle finnas fler folk till de olika delarna och kunde inte tilldela en människa detta projekt som inte var något mer än en önskan från personalen. Så det blev bara 3 nummer där jag sammanfattade det som skulle ut till mina kollegor på ett läsförståligt sätt. Synd tycker jag och endel av mina kollegor att när man visar något som kan öka kunskap, förståelse och samhörighet så knuffas man undan. Tror att vissa var rädda för det skriva ordet, att jag vet mer än de flesta!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00