JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

RC Skånelast

by Li Trassel
39 views

Min man och hans kompisar åkte ett tag till Danmark med sina radiostyrda lastbilar till ett stort växthus där var och en fick en plats att strukturera upp så att det såg ut som en värld med vägar, lastbilsgarage, industriområde osv. Men sedan lades det ner och gänget hade ingenstans att vara med att köra sina lastbilar. Så de fick tag i en lokal där de har byggt upp ett industriområde och landsbygd med vägar, trafikljus, hus, djur osv. Här kan alla som är intresserade vara med att köra om man har egen lastbil eller hyr den som finns i lokalen eller om man bara vill vara med som en supporter. De anordnar bankörningar, öppet hus, korvgrillning, mötesplats, information, tips osv.

2020
2020 Medlemskap
2020 Forum
2021 Startsida
2021 Medlem
2021 Styrelsen
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00