JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Åke Perssonssångare

by Li Trassel
49 views

När min mamma levde sjöng hon i denna kör och hon startade denna hemsida. När mamma blev sjuk orkade hon inte sitta uppe länge så jag underlättade för henne och gjorde om hemsidan så den passade ihop med wordpress. Hon gjorde mycket med sidan och när hon sedan somnade in tog en annan över i kören men jag fortsätter att stötta upp när något krånglar till sig. www.åkeperssonssångare.se

2013
2017
2018
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00