JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Nu är det Jul igen

Nu är det Jul igen

Och som vanligt är dagarna mörkare, går fortare och strax inväntar julen bakom husknuten. Det går minst sagt väldigt fort vilket dock man inte märker när det handlar om att skapa ett rum ute på webben. Ett rum, en plats där olika sorters människor kan landa, se sig omkring och utforska, bli mer intresserad, våga fråga, agera och tycka om. Att skapa något från grunden enbart med hjälp av en färg, ett företagsnamn, en slogan eller bara veta vad de jobbar med eller för. Det är inte alltid det lättaste och sedan ska man uppdatera hemsidorna med jämna mellanrum för att dels besökarna och ägaren inte ska tappa fotfästet samt gå över till Facebook där jag inte tycker att de ska ha hemsidor utan i så fall bara mer reklam... Reklam, ja! Visst är det för tok för mycket reklam som satsas överallt, vilka priser! Är det humaniärt att sända all denna reklam? Tror det i slutändan inte alls är bra. Hitta en gräns där det är lagom... När man sitter och kollar på en väldigt bra film och det blir reklam i 10 minuter så tappar man intresset och så är det även med hemsidor där det inte uppdateras eller hänger med i svängarna eftersom vi har mer än en plattform i dagens nuläge.

Jag har en färg - marinblått och jag har lyckats få fram en logga till ett familjärt företag och nu skissar vi vidare på en hemsida. Som förhoppningsvis ska vara klar till 2018. Mycket att tänka på och detta gör jag pro bono. För snäll, jag vet, men för den familjen så förtjänar de det bästa och då är jag som god vän till dem en utsträckt hand.