JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Alltid något

Alltid något

på gång i cyberspacen. Nu uppdaterar jag alla kunders hemsidor för att göra de mer attraktiva för dess besökare.

Alla nöjda och glada... och jag fyrkantig i huvudet av all dess tid framför datorn.

Jag funderar på att göra en app till var och en av mina kunder som gör att de kan blogga ifrån sina mobiler, ipads och bärbara vart de än befinner sig i världen. En app som är enkel för de att förstå och hantera. Inte för mycket krusiduller och som är direkt kopplade till just deras sidor. När ska tiden till det finnas... jag är ingen programmerare! Undrar om någon av mina kära vänner kan???