JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

"Jag är väldigt nöjd med hur min hemsida sköts med uppdateringar, dels när jag meddelar Li sådant som jag inte klarar av att ordna själv, men även att jag själv kan uppdatera sidan vid behov. Dessutom tycker jag att det är en snygg design, vilken Li stått för efter att jag uttryckt mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera er att anlita Li!"

Lena Nyström

Hassleberga, Genarp

"Li får saker & ting att hända och har en härlig känsla för en estetiskt snygg sida utan att pruta på funktion och användarvänlighet. Supporten när något inte fungerar som jag vill är också suverän."

Pia Prahl

Brogaarden, Genarp

"Li har fått vår hemsida att växa både funktionsmässigt, men framförallt estetiskt. Med ett nära samarbete och mycket engagemang har hon hjälpt oss att forma sidan utefter våra visioner och önskemål. Tack vare hennes noggrannhet och fingertoppskänsla har Li fått till det där lilla extra!"

Lisa Lindberg

Elinehof, Vellinge