Finn din lycka

för att orka med det som kommer att testa ditt liv genom olika prövningar och hinder. Även om ditt liv just i detta ögonblick känns förrädiskt och att du känner dig ensam, bitter, lurad, utesluten, ledsen, oskyldigt dömd, inte betrodd, anmäld, allt sånt som du trodde bara fanns i en annan film eller att det bara hända andra. Inte dig eller dina vänner. Att du blir kränkt av de som du trodde du kunde lita på men det visar sig att de använder dig själv mot dig själv för de kan och utnyttjar det svaga.

Skit i dem och sök lyckan där du har din familj och dina vänner som står dig närmst det är de som kommer att bära upp dig när du nu faller. Det är dem som kommer att lyssna på dig och stötta dig. Tänk att du har faktiskt inte gjort något fel. Du är du. Som boken som ligger på mitt skrivbord där det står med stor fet text;

Jag är det enda problem jag någonsin kommer att ha och samtidigt den enda lösningen.

Det tog ett tag för mig själv att inse vad det betydde men samtidigt är jag verkligen glad för att jag nu vågar tro på mig själv och vet var jag har mina styrkor samt hur emellanåt jag ska lösa mina strider samt välja vilka strider jag vill ta och vilka som inte är värt det.

Jag rätar på mig och tar nya tag och inget eller ingen kan stoppa mig nu samt att de som går i min väg kommer att få känna av det skrivna ordet och det kommer att väga tungt, så tungt! Jag hoppas att du också kan lägga det förgångna bakom dig och se framåt. Våga testa och prata, vi finns här, alltid!

Related posts

Ta din tid

Bli polis?

Case Lisbeth 87 år