JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Hönshuset

by Li Trassel
42 views

Hittade en bod på Facebook som var gratis gentemot man fixade bort den smidigt från deras tomt. Anlitade Kran & Frakt Skåne AB till att hämta boden men anlitade NF Transport till att plana ut stället där boden ska stå.

Därefter fick jag renovera insidan med att fixa väggarna samt att måla. Även isolera dörren.

Sedan var det dags för inredningen samt bygga hönsgården och släppa in hönsen

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00