JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
Djurkörkort

Djurkörkort

borde vara obligatoriskt då jag under min tid som djurälskare har sett j-vligt mycket och det känns som man aldrig slutar att förvånas hur illa människor kan behandla våra djur.

Det finns människor som i hela sitt liv har tagit hand om sina djur på deras bästa sätt. Men när en i familjen har råkat ut för en tragisk sjukdom där man inte kan eller orkar ta hand om sina djur. Finns där ingen hjälp för människor som ser de anklagar istället för att hjälpa. Man måste kunna se över detta och kunna hjälpa varandra så gott vi kan.

Att kunna ta besluten att kunna avliva sin bästa vän för denne har ont då man inte har de medel som behövs för att göra denna så frisk så har vi ett ansvar att ta bort det. Vi ska inte låta djuren lida mer. Samt om man inte orkar längre ta hand om sina djur måste man ha nära vänner eller familj som kan hjälpa en att hitta hem åt dem. Bra och trygga hem där djuren kan rehabilitera sig och bli starka.

Ett sådant hem har jag, här kan jag ge vissa djur ett bra och tryggt hem tills ett nytt för alltid hem funnes. Men som alltid så saknas det pengar och stöd för att vi öppnar våra hjärtan. Djur är inte gratis även om man får dem gratis så kostar allt. Sponsorer får man jaga häcken utav och de vill ju också att man självklart ska göra reklam för dem men det kräver ju också tid. Den tiden vill man lägga ner på djuren!

Jag minns varje dag de djur som jag måste avlivat för deras skull, inte min, för att de inte ska lida för att de har ont och inte någon behandling finns. Visst är det tufft att säga HejDå men jag vet att vi ses igen i en annan värld. Vi har ett stort ansvar när vi tar ett djur in i vår familj. Djur är djur inte männsikor!

Djurkörkort - har man det och kan med jämna mellanrum bevisa att man med kunskap kan ha djur så ska man det.