JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Herr Ola

by Li Trassel
30 views

En mycket god vän till mig då var han väldigt aktiv i Arbetarförbundet och jobbade som undersköterska på AIVA/INF2 i Malmö. Han har dessutom en sjukdom som heter Fibromyalgi vilket gör att han inte lever en dag utan smärta. Han vet inte längre hur det känns. Trots det lever han livet och njuter i fulla drag. Jag gjorde sidan så han skulle få en plats att skriva av sig och han gjorde de ett tag men sedan ville han annat vilket gjorde att han inte var lika aktiv längre på sin blogg varav vi tog ner den.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00