JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Förändra Världen

by Li Trassel
40 views

vi lever i. Hur ska vi gå till väga? Hur ska vi nå vårt mål och vad är min plats i det hela? Kunna vrida tillbaka klockan och ändra på många saker är inte lönt för det ändrar inte den vi är idag. Vi måste blicka framåt. Se världen som den är och börja i rätt ända.

Vad jag skulle vilja börja med för att Sverige ska rulla bättre är att satsa på oss arbetssökande – inte arbetslösa. Vi skulle vilja slippa ständiga hot och förnedringsbrev från olika instanser som anser att de har lagen på sin sida att trycka ner oss medmänniskor. Ni som varit/är i dessa skor vet hur stressigt och deprimerande det är att varje dag få känna sig som man vore osynlig.

Vi måste få någon som kan stå för oss och veta våra rättigheter i samhället för det har vi – vi är också människor. Idéen om detta finns ute men syns inte lika mycket om man inte vet vart man ska leta och oftast tänker man inte i de linjerna.

En annan sak är dess olika utbildningar som ska leda till ett jobb verkar ingen vara direkt insyn i. Istället för att kolla arbetsgivarnas efterfrågan på marknaden skjutsas vi in på en utbildning/aktivitet som i någon form kan ge oss ett jobb eller bara att vi ska synas i statistiken att vi inte går hemma och rullar tummarna. För det är det andra människor precis som vi tror att vi gör… Se till helheten – döm inte alla efter en kant.

Finns de som kommer hit till Sverige och utnyttjar våra system tillfullo för det får de lära sig när de kommer hit. De behöver inte jobba för de kan göra som de vill annars är vi rasister!! Hur korkade är ni?? Visst om de verkligen har haft svårt kan de få komma hit och få hjälp att komma ut i arbetslivet men tyvärr är det inte så. Fri religion men de ska inte komma hit med förtryckandet mot kvinnor och barn. Blir så ledsen!

Utan barnen har vi inget samhälle att bygga upp!

Barnen är de som ska ta över samhället och fortsätta att bygga på den. Som det är just nu så ställs ALLA inför svars för det som händer. Ingen går säker! Vi måste stå upp nu och börja ändra lite i taget så vardagen för oss blir lättare och friskare.

Le mer. Skratta. Älska livet för det det är och våga gråta, skrika och bara få vara den man är. Kom igen! Stå på er. Slåss för oss och våra barn.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00