JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Åke Persson

by Li Trassel
12 views

Hjälpte min mamma Bitte Ahlström med en mer attraktiv sida till hennes dåvarande passion som körsångare, hon fick ett brev ifrån en medarbetare som skrev detta om sidan;

Det är ju väldigt roligt att det är så många besökare – det måste ju betyda att sidan är bra ur alla aspekter, struktur, innehåll, aktualitet etc. Jättekul, jag ska på min kant försöka bidra till att vi får en fortsatt bra utveckling. Hälsa din dotter (Li) och tacka för ett bra jobb./ Tomas Dahlgren

Åke Perssonssångare, 2012
Åke Persson åkeperssonssångre.se

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00